WCR (zo) sluit eerst seizoenshelft met volwassen zege op Besiktas

WCR (zo) heeft de laatste competitieronde van dit kalenderjaar afgesloten met drie punten. In eigen huis was het 5-1 te sterk voor Besiktas. Namens de thuisploeg belandden Chemano Cruden, Jerrel Paskald, Jeremy van der Ent en Arthur Movsesjan (2x) op het scoreformulier.

WCR toonde zich, zoals vooraf geïnstrueerd, gretig om de eerste seizoenshelft tot een goed einde te brengen. Toch liet de openingstreffer relatief lang op zich wachten. Uiteindelijk kwam deze uit een van de goed genomen vrije trappen van Kevin de Groote. Mitchel Keikes was al dichtbij een treffer, maar het was Chemano Cruden die de bal in het doel wist te werken.

Ook de 2-0 kwam uit een dergelijke situatie. De Groote gaf voor en Jerrel Paskald toonde zich weer eens slagvaardig in de lucht. Besiktas kwam voor rust uit wel terug tot 2-1, door gebruik te maken van de uiterst discutabele strafschop die werd gegeven door de leidsman. De enige kans om een doelman als Erik de Graaf te kunnen verschalken, zo bleek.

In het tweede bedrijf gingen de Geel-Blauwen echter onverstoorbaar door. En uit een slim genomen inworp, wederom geïnstrueerd, vond De Groote ditmaal het hoofd van Jeremy van der Ent, die de 3-1 tegen de touwen kopte. Vervolgens was het Arthur Movsesjan die na zijn blindedarmoperatie weer in mocht vallen. Binnen enkele minuten besliste hij het de sportieve wedstrijd door tweemaal raak te prikken: 5-1.

Door de zege is WCR weer gedeeld 2e achter koploper Slikkerveer en zal het als zodanig de winterstop ingaan. Movsesjan en De Groote werden in de ‘derde helft’ uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd. Een week eerder (0-0 bij CKC) was deze eer voor Jerrel Paskald.

In het laatste weekend van januari zal WCR de competitie hervatten met de uitwedstrijd bij Meeuwenplaat. De regioderby krijgt extra glans, doordat ‘de Meeuwen’ momenteel bovenaan staan in de periode, met twee punten meer dan WCR.

Klik HIER voor de complete fotoreportage. Fotograaf Aad kraaijenbrink

wcrbesiktas111216

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.