Nieuw kleedkamerbeleid WCR met ingang van 1 januari 2017

Voor zowel ons bezoekende elftallen als voor WCR-elftallen geldt dat zij met ingang van 1 januari 2017 verplicht worden de door hen gebruikte kleedkamers na gebruik schoon achter te laten.

Schoon achterlaten van de kleedkamer betekent: (1) ​Rotzooi bij elkaar vegen (svp niet in de doucheput!); (2)​Rommel in de prullenbakken doen ​(gebruik hiervoor stoffer en blik); (3) ​en met de trekker de vloer dweilen;
Eerst indien aan al deze 3 punten is voldaan krijgen bezoekende elftallen van het wedstrijdsecretariaat hun daar in verzekering gestelde spelerspassenboekje terug. Voor de thuisspelende elftallen van WCR geldt in dat geval dat zij hun recht op verzilvering van de door WCR verstrekte bonnen blijven behouden. Wij komen dus inspecteren alvorens een bezoekend elftal hun spelerspassenboekje terugkrijgt. En voor de thuisspelende WCR-elftallen geldt dat zij bij een schone kleedkamer hun gebruikelijke privileges behouden.

img_1982

 

Wij bedanken eenieder die het betreft alvast voor hun medewerking om de kleedkamers voor onze vrijwilligers en de daarop volgende bezoekers schoon en leefbaar te houden. Een schone kleedkamer draagt bij aan een geslaagde wedstrijddag!
Bestuur WCR

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

WCR behaalt wederom grote zege! WCR behaalt wederom grote zege!
Fotoreportage WCR 2 zondag-CVV Zwervers Fotoreportage WCR 2 zondag-CVV Zwervers
Stuur Jan een kaartje! Stuur Jan een kaartje!
WCR veegt Victoria 04 van de mat! WCR veegt Victoria 04 van de mat!

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.