August 9, 2020

Henri van Zeist blijft voor 7e seizoen bij Wcr-zo.

Tc en bestuur van Wcr zijn verheugd te melden dat trainer-coach Henri van Zeist zijn contract weer met een jaar verlengd heeft.
Henri en de Tc onderhouden al jaren een goede samenwerking die van beide kanten zeer gewaardeerd wordt.
Van “uitgekeken op elkaar” is totaal geen sprake in de Tc en spelersgroep,
integendeel de samenwerking heeft geleid tot nieuwe inzichten en het te voeren beleid van onze zondag selectie.
Henri blijft onverminderd enthousiast om het maximale uit de groep te halen waar het sociale gedeelte zeker niet vergeten wordt.
Het percentage van de trainingsopkomst is hoog tot maximaal.
De technische staf Jan de Groote, Eric de Graaf, Marcel v Essen, Martin v.d. Grind en masseuse Mirjam v.d. Pluym hebben eveneens hun ja -woord aan de TC gegeven waar wij zeer content mee zijn.
Na een wat moeizame start is in het 2e gedeelte optimaal gepresteerd wat geleid heeft tot een prima 2e plaats. De onderlinge verschillen zijn bijzonder klein bovenin.
Het streven is bij de bovenste ploegen te blijven “waar Sikkerveer de grote favoriet is” en doen wij misschien mee voor een periodetitel of plaatsvervangende. Doelstelling was bij de bovenste 5 te eindigen dus voorlopig voldoet men hieraan.
Op 29 januari start de 2e seizoenshelft tegen Meeuweplaat die aan een sterk seizoen onder Martin Klomp en Michel v Strien bezig zijn. Dus gelijk aan de bak met daarna ook nog Maasstad ,Blijdorp en Slikkerveer kunnen we spreken van een pittige hervatting van de competitie, maar het vertrouwen en de wil is groot.

TC
Rien van Zanten
Hans vd Mooren

IMG_0288

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.