WCR (zo) stelt teleur bij Meeuwenplaat

HOOGVLIET (ROTTERDAM) – WCR (zo) is de tweede seizoenshelft in mineur gestart. Op bezoek bij Meeuwenplaat werden de Geel-Blauwen overrompeld en afgetroefd, wat leidde tot een terechte 2-0 eindstand.

WCR kwam moeizaam tot niet in de wedstrijd, maar had in dit treffen het fortuin nodig om tot scoren te komen. Via Jeffrey Heinen en Jerrel Paskald was WCR wel meermaals gevaarlijk, maar het benodigde doelpunt bleef uit. Aan de andere kant was het Giovanni Hagendoorn, voormalig keeper van de gastheren, die zijn doel goed schoon hield.

In het tweede bedrijf kwamen ‘de Meeuwen’ via een counter toch op voorsprong, waarna het zich vakkundig wist in te graven. De bezoekers uit Rhoon waren niet in staat om in het restant van het duel nog echt gevaarlijk te worden en kreeg kort voor het eindsignaal middels opnieuw een counter ook de tweede tegentreffer van de middag om de oren.

meeuwwcr2017Complete fotoreportage: Klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Hoewel de nederlaag – zeker gezien de ontwikkelingen op de ranglijst – erg zuur is, staan er nog ‘gewoon’ twaalf reguliere competitiewedstrijden op het programma. In de aankomende speelronde mag de ploeg van Henri van Zeist het thuis opnemen tegen Maasstad Tediro. Er  zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4855 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.