Ronald van der Zalm verlengt bij s.v. W.C.R. zaterdag

Ronald van der Zalm is ook het komende seizoen de hoofdtrainer van s.v. W.C.R. zaterdag.

De ervaren trainer die ook werkzaam is geweest bij Leonidas zondag, Leonidas zaterdag, Rijnsburgse Boys, Haaglandia, Bolnes, TOGR, SCO ’63 en Meeuwenplaat gaat bij W.C.R. zijn 2e seizoen tegemoet. W.C.R. is een mooie en warme vereniging waar ik het uitstekend naar mijn zin heb, aldus van der Zalm. Samen met de TC zijn we bezig om de organisatie nog beter neer te zetten. Een en ander zodanig dat de poppetjes kunnen wijzigen maar de organisatie vorm als een huis staat. Het doel is om dit zo snel als mogelijk te bereiken maar precisie gaat boven snelheid van handelen.

In de huidige spelersgroep heeft van der Zalm een groot vertrouwen wat natuurlijk een rol heeft gespeeld in het besluit te verlengen. Vertrouwen in niet alleen het nieuwe seizoen maar ook de 2e helft van de huidige competitie ziet hij met veel vertrouwen tegemoet.

De TC en het bestuur zijn bijzonder te spreken over de keuze van van der Zalm om langer bij de vereniging te verblijven.

wcrnieuws

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 7415 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.