WCR (zo) en AGE-GGK delen de punten

RHOON – WCR (zo) heeft zondagmiddag met gelijkgespeeld tegen AGE-GGK. In een wedstrijd waarin de kansen over en weer gingen bleek 1-1 – net als in de heenwedstrijd – de (terechte) eindstand. Namens de thuisploeg was Chemano Cruden trefzeker.

wcrage12032017Fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte een mooie fotoreportage, klik HIER voor e complete reportage.
Het duel met concurrent AGE begon met een minuut stilte vanwege het droevige overlijden van Marco van der Ent, vader van WCR-aanvaller Jeremy van der Ent en tevens trouw supporter en vrijwilliger van de club. Het was de Rhoonse formatie van trainer Henri van Zeist die vroeg op 1-0 kwam. Een vrije trap van Jeffrey Heinen werd doorgekopt en uiteindelijk belandde deze via het hoofd van Chemano Cruden tegen de touwen.

Hoewel de Rotterdammers voetballend wat dominanter waren, kwamen zij even later goed weg toen Cruden spits Frank Weeda bediende met een steekpass. Laatstgenoemde schoof de bal vakkundig langs de uitgekomen goalie, maar zag de bal helaas via de paal bij een AGE-verdediger komen, die ternauwernood kon wegwerken.

In het tweede bedrijf bleven de bezoekers aandringen en middels een hoekschop die werd binnen gekopt, werd de stand gelijk getrokken. Via nogmaals een corner claimde AGE op voorsprong te komen, maar de arbiter – die het vooralsnog zonder technische hulpmiddelen diende af te doen – oordeelde dat de bal de lijn niet volledig gepasseerd had.

Het slotakkoord leek voor de ingevallen Arthur Movsesjan. Een razendsnelle counter in extremis werd door Weeda voorgetrokken en bij de tweede paal deed Movsesjan bijna alles goed; helaas voor de Geel-Blauwen eindigde wederom een doelkans op het aluminium, ditmaal werd de lat geraakt.

Aanstaande zondag gaat WCR op bezoek bij BCZ/Zuiderpark. De huidige nummer twaalf won in de afgelopen speelronde met 1-3 bij Blijdorp, waar WCR een week eerder met 4-2 (twee goals van Mitchel Keikes) verloor. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4756 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.