Loting RTV Albrandswaardtoernooi 2017

Maandagavond was de loting van het RTV Albrandswaard toernooi. Het schema :

22 augustus Halve Finale WCR (zo) – vv Oude Maas

23 augustus Halve Finale PSV Poortugaal (zo) – vv Rhoon

26 augustus (op complex van v.v. Rhoon)

12.00 uur de vriendschappelijke derby : PSV Poortugaal (za) – WCR (za)

14.00 uur Troost Finale

16.00 uur Finale

De strijd om de Wout Dijkhuizen Bokaal komt terug op de voetbalagenda. Dit jaar zal op zaterdag 26 augustus de strijd om de felbegeerde beker losbarsten tijdens het RTV Albrandswaard Toernooi.

De lokale omroep van Albrandswaard heeft de handschoen opgepakt om de organisatie van het toernooi op zich te nemen nadat door het wegvallen van de Sportstichting het toernooi in 2016 geen doorgang meer kon vinden.

Op dinsdagavond 22 augustus en woensdagavond 23 augustus strijden WCR (zo) , vv Rhoon, PSV Poortugaal (zo) en vv Oude Maas om de finaleplaatsen waarna op zaterdag 26 augustus op het complex van vv Rhoon de finaledag wordt georganiseerd. Op deze dag spelen ook WCR (za) en PSV Poortugaal (za) een derby tegen elkaar.

Details over de loting voor de halve finales op 22 en 23 augustus worden binnenkort bekend gemaakt via RTV Albrandswaard en de Facebookpagina www.facebook.com/rtvalbrandswaardtoernooi .

De vier deelnemende verenigingen en RTV Albrandswaard zijn enthousiast over de doorstart. “Het Albrandswaard toernooi was altijd een sociaal gebeuren aan het einde van de zomervakantie, dat hoort binnen de gemeente en als lokale omroep doen we graag inspanningen om zo iets te kunnen behouden” aldus organisator van der Meer .

Behalve Rob van der Meer is ook sportcommentator Arie Korteweg één van de organisatoren. Zij worden ondersteund door Cor van Overbeek en Jaap Lodder, beiden clubiconen van respectievelijk WCR en PSV Poortugaal.

Nu het doorgaan van het RTV Albrandswaard toernooi defenitief is gaat de organisatie op zoek naar sponsors om met name de finaledag tot een mooi groot evenement te maken. behalve dat hiervoor actief gezocht gaat worden kunnen belangstellenden zich ook al melden bij Rob van der Meer (rob@rcmsupport.nl)

albrandswaardtv

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag
Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1 Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.