WCR (zo) laat RCD kansloos

RHOON – WCR (zo) heeft dit weekend goede zaken gedaan door opponent RCD met ruime cijfers te verschalken. Waar WCR zich in de heenwedstrijd met name in het eerste half uur blameerde (3-0 eindstand), heeft het wat dat betreft revance genomen door in eigen huis met 5-0 te winnen. Names de thuisploeg scoorden Jeffrey Heinen, Jeremy van der Ent, Wesley van Lit en Arthur Movsesjan (tweemaal).

WCR startte het duel net zo voortvarend als RCD angstig. De Dordtenaren misten enkele spelers en begonnen derhalve defensief met een vijfmans achterhoede. Deze kon echter niet voorkomen dat Jerrel Paskald vanaf rechts een voorzet gaf die door de goed spelende Jeffrey Heinen fraai werd binnengekopt.

Kort daarna waren de Geel-Blauwen op de counter razendsnel weg over de linkerflank, waar Kevin de Groote spits Jeremy van der Ent bediende: 2-0.

Ondanks deze tussenstand weigerde RCD uit de verdedigende stellingen te komen, waardoor de formatie van Henri van Zeist tamelijk eenvoudig en ongeschonden de rust in kon. In de tweede helft trachtten de bezoekers meer pressie te geven, maar doelman Giovanni Hagendoorn hoefde slechts eenmaal een noemenswaardige redding te verrichten. In de tussentijd was de voorsprong al uitgebreid; een hoekschop van De Groote werd door Frank Weeda beroerd en uiteindelijk door centrumverdediger Wesley van Lit tot treffer gepromoveerd.

Het slotakkoord was voor de tandem Chemano Cruden en Arthur Movsesjan. Cruden toonde zijn goede vorm door twee keer vanaf rechts scherp voor te geven en twee keer was het de ingevallen Movsesjan die op de juiste plaats stond om de eindstand op 5-0 te bepalen. Na afloop werd Cruden dan ook verkozen tot Man van de Wedstrijd. In de twee voorgaande duels (tegen AGE-GGK en BZC/Zuiderpark) was dit Wesley van Lit.

Door de ruime overwinning is WCR momenteel de meest productieve ploeg uit de 3e klasse D. In de komende speelronde kan de Rhoonse equipe de zege glans geven door een goede prestatie neer te zetten bij DHZ, dat in de vorige speelronde knap 0-0 gelijkspeelde bij AGE-GGK. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

wcrnieuws

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag
Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1 Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.