Nuttige zege voor WCR (zo) tegen Hermes DVS

RHOON – WCR (zo) heeft deze zondag een degelijke overwinning geboekt op Hermes DVS. Zonder te imponeren dan wel zelf kleerscheuren op te lopen, werd er met 2-0 gewonnen.

Trainer Henri van Zeist moest enigszins schuiven in de opstelling, daar een aantal (vaste) waardes ontbraken. Zo was centrumverdediger Mitchel Keikes absent vanwege deelname aan de marathon, welke hij volledig (en succesvol) uitliep. Daarnaast was aanvaller Jeremy van der Ent geblesseerd en waren Arthur Movsesjan en Kevin van Veen beiden geschorst.

Ook de bezoekers misten de nodige spelers, waardoor het wellicht iets defensiever aantrad dan gebruikelijk. De Rhoonse equipe had moeite om de stugge achterhoede te verschalken, al stichtte Chemano Cruden vanaf rechts het nodige gevaar met acties en hoekschoppen. Op slag van rust kwamen de gastheren op voorsprong toen Frank Weeda in het strafschopgebied overzicht hield en een der meegelopen en vrijgelaten middenvelder kon bedienen: 1-0.

Na de theepauze een weinig veranderend spelbeeld. Hermes DVS drong met lengte en fysiek met dode spelmomenten wel aan voor de gelijkmaker, maar Giovanni Hagendoorn zou onpasseerbaar blijken. Het pleit werd beslecht toen Cruden binnen ‘de zestien’ onreglementair werd gestopt. Jeffrey Heinen voltrok het vonnis en bepaalde de einstand op 2-0. Heinen werd na afloop van de wedstrijd tevens bekroond tot Man van de Wedstrijd.

Door de drie punten blijft WCR in strijd verwikkeld met nummer 2 AGE-GGK. De Rotterdammers hebben een duel meer gespeeld en staan twee punten boven de Rhoonnaars. Aanstaande donderdag speelt WCR het inhaalduel met DHZ. Op sportpark Varkenoord wordt de bal om 20:00 uur aan het rollen gebracht.

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink was erbij voor de fotoreportage.

Klik HIER voor de foto’s

wcr1zohermdvs

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag
Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1 Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.