WCR (zo) boekt moeizame zege op Hillegersberg

RHOON – WCR (zo) heeft afgelopen weekend wederom om weinig imponerende wijze drie punten gepakt. In navolging van de laatste twee wedstrijden begon de Geel-Blauwe formatie tamelijk sterk aan het treffen, maar zakte het niveau vervolgens weg. Dit resulteerde in de wedstrijd tegen Hillegersberg desalniettemin in drie punten, daar er met 2-1 gewonnen werd.

Zoals gezegd startte WCR vrij goed aan het duel, wat leidde tot enkele kansen die niet benut werden. Onder meer Jeremy van der Ent was dicht bij een treffer, maar hij raakte de deklat. De gastheren kwamen terecht op voorsprong, toen een rebound vanaf ongeveer elf meter binnen kon worden gewerkt. Na de goal volgde eenzelfde spelbeeld als tijden de heenwedstrijd: Hillegersberg had het betere van het veldspel, al bracht dit amper grote kansen teweeg. De ene keer dat de rechtsbuiten van de bezoekers 1-op-1 kwam met WCR-sluitpost Giovanni Hagendoorn had laatstgenoemde een weergaloze parade in huis, waardoor er met 1-0 gerust werd.

wcrhil

Klik HIER voor alle foto’s, Fotograaf Aad Kraaijenbrink

In de tweede helft verdubbelde WCR de marge, toen de ingevallen Chemano Cruden het overzicht behield en op de rand van het strafschopgebied breed legde op Kevin van Veen. De jonge middenvelder twijfelde niet en bracht de 2-0 op het scorebord. Op aangeven van Cruden leek Van der Ent vervolgens de 3-0 op zijn schoen te hebben, maar de bal vloog langs de voor WCR verkeerde kant van de paal. Hillegersberg was niet bij machte serieuze kansen te creëren, maar kregen – tevens tot verbazing van de Rotterdammers zelf – van de tot dan toe goed leidende arbiter een strafschop vanwege vermeend hands. Deze werd raak geschoten, maar zou uiteindelijk niet voor een ommekeer kunnen zorgen.

Doelman Hagendoorn werd samen met Kevin van Veen na het duel uitgeroepen tot Man(nen) van de Wedstrijd. In de laatstgespeelde uitwedstrijd (DHZ, 1-2) was deze titel eveneens voor Hagendoorn. WCR gaat aanstaane zondag op bezoek bij JHR, waar om 14:30 uur zal worden afgetrapt.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 6655 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.