Doelpuntenfestijn leidt tot zege WCR (zo) bij JHR

ROTTERDAM – Aan doelpunten geen gebrek in het treffen tussen JHR en WCR (zo) afgelopen weekend. In totaal werd er acht keer gescoord, waar de verhouding in het voordeel van de Rhoonse equipe was. Met een tussenstand van 0-5 was een onthutsend zwakke laatste periode van de wedstrijd nog goed voor drie treffers van de thuipsloeg: 3-5. Namens WCR scoorden Mitchel Keikes (strafschop), Arthur Movsesjan, Kevin de Groote (tweemaal) en Jeffrey Heinen.

Cijfermatig gezien kenden de Geel-Blauwen een optimale start van de wedstrijd. Vroeg druk zetten op de laatste linie (doelman incluis) bracht de bal al in de beginfase aan de voet van Jeffrey Heinen, die op een dusdanige gevaarlijke positie stond dat de centrumverdediger van de Rotterdammers zich genoodzaakt voelde aan de noodrem te trekken. De arbiter hield het bij geel en aan Mitchel Keikes de taak om de openingstreffer op het scorebord te zetten (0-1). Een aanval die startte bij Kishen Soochit en vervolgens via Chemano Cruden en middenvelder Sven van Deelen voorkwam, werd door Arthur Movsesjan met overtuiging binnengewerkt voor een verdubbeling van de marge.

Kort daarna was Kevin de Groote er als de kippen bij om een rebound tegen de touwen te werken, waardoor WCR nog voor de theepauze zich in een relatief goede positie manoeuvreerde. Ondanks dat het vervolgens wat inkakte, hoefde doelman Giovanni Hagendoorn – hij keek één bal op de lat – niet in te grijpen.

Na rust probeerde JHR aan te zetten en speelde het vaker op de helft van WCR, dat in de tegenaanval gevaarlijk kon worden. Met Movsesjan in de rol van aangever konden Heinen en De Groote de score uitbreiden tot 0-5.

Ondanks de tussenstand bleef JHR stug aanzetten voor de aansluitingstreffer en kreeg het (tot drie keer toe) mede vanwege slap optreden van de bezoekers loon naar werken.

Echter zou dit niets meer af doen aan de drie punten die door WCR mee terug werden genomen naar Rhoon. Aanstaande zondag neemt WCR het in de laatste reguliere thuiswedstrijd van de competitie op tegen CKC. De aftrap aan De Omloopseweg vindt plaats om 14:00 uur.

wcrnieuws1

 

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 6702 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.