WCR (zo) stelt orde op zaken bij Besiktas

ROTTERDAM – WCR (zo) heeft zondag eigenhandig de derde periode gepakt door met duidelijke cijfers te winnen van Besiktas. Na de uiterst zwakke vertoning thuis tegen CKC (0-1) werd Besiktas – dat een groot deel van de wedstrijd met tien man speelde – met 1-7 verslagen. Doelpunten makers waren Kevin de Groote, Jeremy van der Ent, Arthur Movsesjan (twee keer) en Machiel van der Heijden (driemaal).

IMG_2407

Zoals vaker startte WCR tamelijk voortvarend aan het treffen met Besiktas, mede doordat de gecreëerde kansen ook werden afgemaakt. Na een sprankelende combinatie op het middenveld kon Jeffrey Heinen linksbuiten Kevin de Groote wegsturen, die niet bij te houden was voor zijn directe tegenstander en raak mikte. Kort daarna kwam WCR op 0-2 via Jeremy van der Ent en moest Besiktas na een rode kaart in ondertal verder.

WCR werd kort voor rust nog wel verrast door een ingedraaide corner (1-2). In de theepauze werden de Geel-Blauwen geïnstrueerd om de opponent geen kans meer te geven; en zo geschiedde. Invallers Arthur Movsesjan en Machiel van der Heijden waren – met behulp van onder meer Mitchel Keikes en De Groote – op dreef. Movsesjan tikte al snel in het tweede bedrijf de 1-3 binnen waarna Van der Heijden een lange periode van blessureleed afsloot door in een kort tijdsbestek een hattrick te produceren. Het slotakkoord was voor Movsesjan: 1-7.

Van der Heijden werd voor zijn prestatie beloond met de titel Man of the Match.

Door de periodetitel mag WCR aanstaande zondag aantreden tegen VV Stolwijk, dat in de derde klasse C vierde werd en ook de derde periode pakte. In Stolwijk zal de bal om 14:00 uur aan het rollen worden gebracht.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4888 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.