WCR (zo) start nacompetitie met gelijkspel bij Stolwijk

STOLWIJK – WCR is de nacompetitie begonnen met een 2-2 gelijkspel bij VV Stolwijk. Tweemaal kwam de Rhoonse equipe op voorsprong, maar tweemaal kwamen de gastheren op gelijke hoogte. De doelpunten werden gemaakt door Kevin de Groote en Jeremy van der Ent. Door de remise wacht er donderdag op Hemelvaartsdag een spannende return op de Omloopseweg (aftrap 17:00 uur).

Op het zonnige sportcomplex aan de Sportlaan in Stolwijk begon de formatie van Henri van Zeist en diens assistenten Erik de Graaf en Jan de Groote vrij sterk. Op links was het Kevin de Groote die al snel twee kansen kreeg op de openingstreffer, maar op die momenten nog niet tot scoren kwam. Bij de derde – en wellicht moeilijkste poging – was het wel raak, toen De Groote de doelman kansloos liet met een gemikte bal in de onderhoek.

Op het moment dat WCR met een man minder stond vanwege een blessurebehandeling zag Stolwijk de kans schoon om daarvan te profiteren: 1-1. Op slag van rust kwamen de Geel-Blauwen wederom op voorsprong. Een hoekschop van De Groote kon van dichtbij door Jeremy van der Ent worden binnengewerkt, waardoor er met 1-2 gerust werd.

In het tweede bedrijf ging Stolwijk nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker was het daarbij dominanter dan WCR, dat via tegenaanvallen een aantal maal gevaarlijk werd. Zo werd Van der Ent nog 1-op-1 gezet met de vijandige goalie, maar was zijn inzet met het verkeerde been niet genoeg om de sluitpost te passeren. Uiteindelijk kwam Stolwijk via een aanval over links langszij, waardoor het duel in 2-2 eindigde.

Aanstaande donderdag mag WCR in eigen huis aantreden tegen dezelfde gewaagde opponent. Zoals eerder vermeld wordt de bal om 17:00 uur aan het rollen gebracht.

wcrnieuws1

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag
Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1 Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.