WCR (zo) verliest eerste finalewedstrijd van Excelsior ‘20

RHOON – WCR (zo) heeft afgelopen zondag in eigen huis een nipte nederlaag geleden tegen Excelsior ’20. De Schiedammers waren in het eerste uur de sterkere ploeg en stonden een lange tijd met 0-2 voor. Een late treffer van Arthur Movsesjan biedt WCR echter soelaas voor de return bij de Zwart-Witten.

wcrexcelsior

Voor de volledige fotoreportage, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

WCR had een in de beginfase lastig tegen de ervaren ploeg van Excelsior ’20. Met de wedstrijd van donderdag nog in de benen en de bedrukkende hitte was het niet in staat de bezoekers daadwerkelijk onder druk te zetten. In een tegenaanval over rechts kwam Excelsior dan ook op voorsprong. Op slag van rust werd de marge zelfs verdubbeld. De genomen hoekschop leek geheel over de achterlijn, maar de arbiter kon niets anders dan zijn assistent (tevens van de KNVB) volgen, die niet vlagde. Een rebound die daarop volgde werd binnengewerkt (0-2).

Na de hervatting mocht de Rhoonse formatie doelman Giovanni Hagendoorn danken dat het slechts bij 0-2 bleef. De jonge goalie hield zijn ploeg met meerdere fraaie reddingen in het spel. Met het invallen van Machiel van der Heijden kwam er meer lijn in het spel van WCR, dat in Jeffrey van Veen nog een sterke invaller kende. De linksbuiten bediende kort voor het eindsignaal collega-aanvaller Arthur Movsesjan, die voor de 1-2 tekende en zo de spanning voor in de return terugbracht. Excelsior ’20 moet het dan tevens doen zonder de nummer 10, welke met direct rood van het veld werd gestuurd.

De return wacht op (maandag) Tweede Pinksterdag (5 juni) in Schiedam. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4677 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.