Eerste thuiswedstrijd levert WCR (zo) drie punten op

RHOON – WCR (zo) heeft de eerste thuiswedstrijd van het seizoen winnen afgesloten. Een 0-1 achterstand tegen XerxesDZB werd in het tweede bedrijf omgebogen tot een 3-1 zege. Namens de thuisploeg tekenden Jochem Vlemmings, Jeremy van der Ent en Rilgilio Ramsubagh voor de treffers.

Het leek zondag even te duren voor WCR wakker was, de nodige energie in de wedstrijd stak en tot kansen kwam, waardoor de bezoekers meer balbezit hadden. Dit leidde echter maar mondjesmaat tot gevaarlijke situaties bij het doel van Giovanni Hagendoorn. Zelfs was WCR met schoten van Machiel van der Heijden en Jochem Vlemmings tweemaal dicht bij de openingstreffer, maar die zou uiteindelijk aan de andere kant vallen.

IMG_3347

Voor de complete fotoreportage klik HIER, met dank aan WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink

Een (korte) corner werd van de zijkant ingebracht en kon bij de tweede paal – waar WCR niet goed gepositioneerd stond – worden binnengekopt: 0-1. Nog voor de rust had XerxesDZB een grote kans op de 0-2, maar sluitpost Hagendoorn wist de bijna zekere treffer met een fraaie redding buiten zijn doel te houden.

Na de theepauze zette de Geel-Blauwen een betere periode van het einde van de eerste helft door en drong het aan op de gelijkmaker. Aanvaller Vlemmings was degene dit doelpunt, zijn eerste voor WCR, met een listig lobje op zijn naam zette. De Rhoonse equipe bleef het vijandige doel benaderen en uit een voorzet van Robin Boender kon Jeremy van der Ent onhoudbaar raak koppen; zijn kopbal belandde in de rechterbovenhoek (2-1).

Na deze goal had XerxesDZB enkele offensieve wissels in huis, waarmee de druk op WCR weer werd opgevoerd. Toch stond de defensie muur van WCR goed opgesteld en kon er in de slotfase naar een veilige marge worden gecounterd. Na een goede aanvallende actie van Arthur Movsjesjan was het Rilgilio Ramsubagh die doorkwam en de bal haast door het net schoot voor de 3-1.

Na de wedstrijd werd middenvelder Van der Heijden verkozen tot Man of the Match. In het vorige treffen bij Slikkerveer (1-1) was dit Ramsubagh. In de komende speelronde op 8 oktober wacht het uitduel met Groeneweg, dat afgelopen dit weekend haar eerste punt vergaarde door thuis 2-2 te spelen tegen TOGB. De aftrap in Zevenhuizen zal om 14:00 uur plaatsvinden.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4949 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.