February 1, 2023

WCR (zo) krijgt lesje in effectiviteit van Concordia

RHOON – WCR (zo) heeft afgelopen zondag in eigen huis een nederlaag geleden tegen Concordia. Hoewel de 0-3 eindstand anders doet vermoeden, was het een alles behalve eenzijdig duel, maar bleken de bezoekers het vizier wel op scherp te hebben.

In de eerste helft ging het spel redelijk gelijk op. Centrumverdediger Frank Weeda kon een paar keer door het centrum doorkomen en trachtte met een steekpass aanvaller Jochem Vlemmings te bereiken. Laatstgenoemde kwam echter centimeters te kort om tot een geslaagde doelkans te komen. Machiel van der Heijden stuurde Rilgilio Ramsubagh nog eenmaal richting de vijandige sluitpost, maar ook de buitenspeler was niet in staat om tot scoren te komen.

Via een crosspass schuin over het veld kon de Delftse opponent vervolgens relatief gemakkelijk op 0-1 komen, wat de tevens de ruststand zou zijn. In de tussentijd was Weeda – die na een botsing een lichte hersenschudding opliep – vervangen door Kishen Soochit.

IMG_4785

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink was er bij voor de foto’s.
Klik HIER voor de complete reportage.

Na de theepauze bleef WCR aandringen met name middels onder meer gevaarlijke acties van Jeremy van der Ent over links, al bleef net als in het eerste bedrijf het broodnodige doelpunt uit. Concordia kwam met dank aan een penalty op 0-2 en liep kort voor het eindsignaal op de counter uit naar 0-3.

Bij de Geel-Blauwen werd Luuk Otte uitgeroepen tot Man of the Match. Tijdens de verliespartij bij Groeneweg waren dit Van der Ent en Kevin de Groote.

Aanstaande zondag speelt WCR opnieuw thuis; VFC is dan de tegenstander. De Vlaardingers wonnen de openingswedstrijd van dit seizoen bij Oliveo. Na de goede start volgden verloren wedstrijden tegen Excelsior ’20, Antibarbari en CVV Zwervers. Er wordt om 14:00 uur afgetrapt.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.