WCR (zo) ook onderuit bij Antibarbari

ROTTERDAM – WCR (zo) heeft dit weekend opnieuw een nederlaag geleden. Op bezoek bij Antibari, van oudsher een lastige opponent, kwam de formatie van Henri van Zeist niet verder dan 2-1. Machiel van der Heijden nam het doelpunt van WCR voor zijn rekening.

Op een moeilijk/zwaar bespeelbaar veld hadden zowel Antibarbari als WCR het lastig in de openingsfase. Hierdoor werd vaker dan gemiddeld de lange bal gehanteerd en uit een daarvan bleken de gastheren de gelukkigen. WCR liet zich bij de achterlijn verrassen en uit de voorzet die volgde, kon Antibarbari voor de 1-0 tekenen. Een voorzet van Robin Boender bereikte het hoofd van Frank Weeda, die met zijn hoofd prima richting de hoek wist te mikken, maar de pareeractie van de Rotterdamse sluitpost was minstens zo fraai.

 IMG_5422

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte de mooie fotoreportage.
Klik HIER voor de complete reportage.

De Rhoonse equipe bleef het met name tot even na rust moeilijk hebben en kon doelman Gio Hagendoorn bedanken voor het feit dat hij zijn ploeg in de wedstrijd hield met enkele knappe reddingen. Anderzijds miste WCR de scherpte en bezetting voor het doel om kansen om te zetten in doelpunten en nadat Antibarbari via een counter op 2-0 was gekomen, leek de wedstrijd beslist. Echter was het Machiel van der Heijden die met een technisch verfijnd stiftje voor het voetballende hoogtepunt van de middag zorgde: 2-1.
In het restant van het treffen bleef WCR aandringen, maar kwam het niet tot de nodige goal om een punt binnen te slepen.

Aanstaande zondag neemt WCR het in eigen huis op tegen Excelsior ’20; om 14:00 uur wordt er afgetrapt. De voormalig club van WCR-aanvaller Rilgilio Ramsubagh was in de nacompetitie van vorige seizoen over twee wedstrijden te sterk voor de Rhoonse equipe en staat momenteel tiende met twee punten meer dan nummer twaalf WCR.

 

 

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag
Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1 Fotoreportage WCR 1 zondag-Taurus 1

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.