WCR (zo) boekt nuttige overwinning op Excelsior ‘20

RHOON – WCR (zo) heeft dit weekend goede zaken gedaan door in eigen huis met 4-2 te winnen van Excelsior ’20. De grote man aan Rhoonse zijde was Rilgilio Ramsubagh; de aanvaller legde zijn oude club op de pijnbank door drie van de vier treffers voor zijn rekening te nemen. De vierder goal werd gemaakt door Jeremy van der Ent.

IMG_6462

Fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte weer een prachtige fotoreportage, klik HIER voor alle foto’s

WCR had wat goed te maken na enkele weken van mindere prestaties en toonde ook aan de nodige werklust hier in te willen steken. Na amper een half uur spelen was de gewenste voorsprong daar. Robin Boender nam vanaf het middenveld een snelle vrije trap en bediende de vooruitgesnelde Kevin de Groote op zijn wenken. Laatstgenoemde had een voorzet in huis die bijna door Arthur Movsesjan kon worden binnengelopen. De keeper redde nog wel, maar kon niet voorkomen dat Rilgilio Ramsubagh de rebound raak prikte: 1-0.
Na de voorsprong nam de druk van de Schiedammers ietwat toe en liep WCR meer achteruit. Excelsior ’20 bestookte het doel van Giovanni Hagendoorn voornamelijk met hoge voorzetten, waaruit de 1-1 binnen zou vallen. Voor rust was het Hagendoorn die met een knappe reflex een achterstand wist te voorkomen.

In het tweede bedrijf openden de Geel-Blauwen de jacht op de 2-1. Een vrije trap van zo’n twintig meter werd door Ramsubagh onhoudbaar in de korte hoek tot doelpunt gepromoveerd. Lang kon WCR niet genieten van de voorsprong, daar een van de doorgekopte ballen door een verdediger op onfortuinlijke wijze in het eigen doel werd geschoten (2-2).
Opnieuw bleef WCR werken voor de drie punten en uit een vroege voorzet van De Groote was het Ramsubagh die raak kopte, waarmee zijn hattrick een feit was. De ingevallen Jeremy van der Ent stond koud een minuut op het veld toen hij op de rand van het zestienmetergebied een gaatje vond om te vuren en dat onberispelijk deed. De eindstand werd hiermee bepaald: 4-2.

Na de wedstrijd werd Ramsubagh niet geheel onverwacht uitgeroepen tot Man of the Match. Bij de met 2-1 verloren uitwedstrijd bij Antibarbari was dat centrumverdediger Frank Weeda.
Aanstaande zondag neemt WCR het in de inhaalronde op tegen VFC. De Vlaardingers wonnen in de afgelopen speelronde met 3-1 van ONA. Op Sportcomplex De Omloop wordt om 14:00 uur afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019 Jeugdwedstrijden Sv WCR, zaterdag 16 februari 2019
Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019, Jeugdwedstrijden en –training Sv WCR, zaterdag 9 februari 2019,
Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys Fotoreportage WCR 1 zaterdag-Zinkwegse Boys
Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag Vriendschappelijk Poortugaal-WCR 1 zondag

Leave a Reply

Submit Comment

© 4897 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.