December 2, 2022

WCR en GLZ Delfshaven delen de punten

RHOON – WCR kan relatief tevreden zijn met de opening van de tweede seizoenshelft. Afgelopen zondag speelde de Rhoonse equipe op het eigen veld met 2-2 gelijk tegen het sterker geachte GLZ Delfshaven. Namens WCR scoorden Machiel van der Heijden en Jeremy van der Ent. De hoofdrol hierbij was weggelegd voor Rilgilio Ramsubagh, die de twee treffers op bijna identieke wijze voorbereidde.

WCR trok met de nodige passie en werklust ten strijde en dat resulteerde al vroeg in het duel in een grote mogelijkheid. Jeremy van der Ent onderschepte in voorste linie de bal en stevende op het vijandige doel af. Daar gearriveerd hield zijn poging het midden tussen een schot op doel en een pass naar zijn medespeler, waardoor de bal achter rolde. De bezoekers hadden moeite met het hobbelige veld van WCR, maar werden uit dode spelmomenten toch gevaarlijk. Na een lange inworp in de 25ste minuut werd de bal doorgekopt en vervolgens breed gelegd, waardoor de 0-1 niet te missen was.

Trainer Henri van Zeist, geflankeerd door assistent Jan de Groote en interim-assistent annex middenvelder Sven van Deelen, vroeg zijn formatie door te gaan op dezelfde manier, maar met de kanttekening enkel wat scherper te zijn voor het doel. En zo geschiedde. Op rechts was het Rilgilio Ramsubagh die kort na de hervatting doorbrak en knap het overzicht behield: de instormende Machiel van der Heijden mikte de bal hierop loepzuiver in de linkeronderhoek: 1-1.

IMG_0217

WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink was erbij voor de mooie fotoreportage.
Klik HIER voor de complete reportage.

Binnen een paar minuten kwam GLZ Delfshaven echter weer op 1-2, maar opnieuw bleef WCR jagen op de verdiende gelijkmaker. Ook deze volgde spoedig. Ramsubagh liet op rechts opnieuw een van zijn opponenten de hielen zien, om vanaf de achterlijn voor te trekken. Van der Ent wist wel raad met dit buitenkansje en liet de keeper kansloos (2-2). In het resterende half uur golfde het spel op en neer – met mogelijkheden voor beide partijen. Gescoord werd er echter niet meer.

Na afloop werd Ramsubagh verkozen tot Man of the Match. Komend weekeinde speelt WCR opnieuw thuis, als het de confrontatie aan gaat met concurrent Slikkerveer. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

 

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.