February 26, 2020

WCR (zo) laat Slikkerveer inlopen na nederlaag

RHOON – WCR (zo) heeft op eigen veld met 2-3 verloren van Slikkerveer. Na een gelijk opgaande eerst helft, verloor WCR de controle na rust – en daarmee tevens de punten. WCR kwam tot scoren via een eigen doelpunt en een treffer van Jeremy van der Ent.

De toeschouwers hoefden zondagmiddag niet lang te wachten op de eerste grote kans(en). Al in de eerste minuten golfde het spel op en neer, waarbij de eerste mogelijkheid voor Slikkerveer was. WCR-sluitpost Gio Hagendoorn was bij de les en hield zijn doel schoon. Via een vlugge tegenaanval kwam de bal bij Kevin de Groote, die zijn voorzet via een Slikkerveer-been in eigen doel zag worden gewerkt (0-1).

IMG_0674

Klik HIER voor de reportage. Fotograaf Aad Kraaijenbrink

Slikkerveer probeerde middels dode spelmomenten in de buurt van het WCR-doel te komen. Dit lukte enkele malen, maar de lat en wederom Hagendoorn – die zeer fraai redde – voorkwamen de gelijkmaker. Uiteindelijk hadden ook de bezoekers het geluk via een eigen goal te scoren, waarmee de stand op 1-1 kwam.

Nog voor rust bracht Machiel van der Heijden aanvaller Van der Ent al dan niet bewust in gelegenheid om tot scoren te komen: 2-1. Dezelfde Van der Heijden bleef in de rust geblesseerd achter, waardoor WCR moest schuiven. De vuist die voor rust gemaakt kon worden, bleek na de hervatting verdwenen. Slikkerveer kwam daarop terecht op 2-2. De Groote had vervolgens de 3-2 op schoen, maar zijn inzet vloog vlak over de goal. 

Vlak voor tijd leek Slikkerveer recht te hebben op een penalty, toen de rechtsbuiten binnen de zestien gevloerd werd. De arbiter wuifde dit nog weg, maar trapte even later in een ‘slimmigheidje’ van de Slikkerveer-spits en floot toen wel voor een penalty: 2-3.

Na afloop werd Gio Hagendoorn verkozen tot Man of the Match. Komende zondag wacht het uitduel met Concordia. In Delft zal om 14:30 uur worden afgetrapt.

 

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.