WCR (zo) onderuit bij Concordia

DELFT – Het was een kopie van de ‘heenwedstrijd’ in Rhoon. Een relatief gelijkopgaande eerste helft, wat kansen op een (aansluitings)treffer, maar toch een tamelijk duidelijk 3-0 eindstand in het voordeel van Concordia.

De beginfase van het duel met de stabiele middenmoter dan wel subtopper speelde zich rond de middenlijn of op de eigen helft van de balbezittende partij. Echter was het – zoals vaker dit seizoen – bij de eerste beste mogelijkheid direct raak. Een hoekschop kon rond de vijfmeterlijn vrij gemakkelijk worden binnengekopt: 1-0.

IMG_1006

 

Complete fotoreportage klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

WCR had binnen enkele minuten de gelijkmaker kunnen maken. Aanvaller Rilgilio Ramsubagh stond, hoewel vanuit een enigszins lastige hoek, 1-op-1 met de doelman van Concordia. Laatstgenoemde wist de bal met meer geluk dan wijsheid te keren en hield daarmee de ruststand op 1-0.

In het tweede bedrijf eenzelfde beeld. De tweede kans voor Concurdia betekende dan ook direct de verdubbeling van de marge: 2-0. Hierop namen de Geel-Blauwen meer risico, waardoor de beter in het spel gekomen gastheren verder uit konden lopen. Zo werd centrumverdediger Frank Weeda in de voorhoede geposteerd. Op basis van deze kansen gaf de 3-0 eindstand wel de juiste verhoudingen weer, ware het niet dat de Rhoonse equipe eerder in het treffen had moeten toe- of terugslaan.

Aanstaande zondag speelt WCR opnieuw een tegen een pittige opponent. Koploper Groeneweg zal dan een bezoek brengen aan sportcomplex De Omloop. De uitwedstrijd in Zevenhuizen ging ‘nipt’ verloren: de titelkandidaat won toen met 3-1. De wedstrijd zal onder leiding staan van arbiter Van Hees en vangt aan om 14:00 uur.

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Fotoreportage oefenwedstrijd WCR Za 1-Za 2 Fotoreportage oefenwedstrijd WCR Za 1-Za 2
Wcr zo 1 –Wcr zo 2 zondag 19 augustus 12.00 uur Wcr zo 1 –Wcr zo 2 zondag 19 augustus 12.00 uur
Aangepast trainingsschema WCRza-1 en WCRZo-1 Aangepast trainingsschema WCRza-1 en WCRZo-1
Cursus Reanimatie en AED Cursus Reanimatie en AED

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.