Puntendeling bij Excelsior ’20 voelt als nederlaag voor WCR (zo)

SCHIEDAM – WCR (zo) heeft dit weekeinde ‘slechts’ een punt overgehouden aan de ontmoeting met Excelsior ’20. Binnen het half uur stonden de Geel-Blauwen op 0-2, maar deze voorsprong bleek niet voldoende. In de slotfase kwamen de gastheren nog op gelijke hoogte: 2-2.
WCR begon sterk(er) aan het duel met de directe concurrent in de degradatiestrijd. Enkele malen werd de bal al in een vroeg stadium veroverd, waarop naar de openingstreffer werd gejaagd. Deze viel in de vijfde minuut, toen Robin Boender een prima dieptepass in huis had welke Rilgilio Ramsubagh bereikte. Deze zette voor vanaf de achterlijn en Jeremy van der Ent stond op de juiste plaats (0-1).

IMG_2986Voor de complete fotoreportage, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Dezelfde Van der Ent was de aangever op de 0-2; een rebound werd hierop langs de vijandige goalie gewerkt. Hierna werden de Schiedammers geholpen door het feit dat WCR gas leek terug te nemen. Een van de lange ballen van de Zwart-Witten viel voor WCR verkeerd en kon tot doelpunt worden gepromoveerd.
Na de hervatting kwam de Rhoonse formatie meer en meer onder druk te staan. Met behulp van doelman Gio Hagendoorn leek WCR af te stevenen op de broodnodige drie punten, ware het niet dat het kort voor tijd de deksel op de neus kreeg.

Uit een counter was het Ramsubagh die in eerste instantie op weg leek naar de bevrijdende 1-3. Zijn pass op collega-aanvaller Jochem Vlemmings werd echter door de sluitpost onderschept en naar voren geschoten. Ook deze bal viel voor WCR verkeerd: 2-2.

Door het gelijkspel blijft het spannend onderin de 2e klasse D. Aanstaande zondag wacht WCR de volgende zware partij in de reeks. Om 14:00 uur wordt er in Rhoon afgetrapt – de tegenstander is dan Antibarbari.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

AS zondag 16 dec Wcr zo 1 – Steeds hoger 1 AS zondag 16 dec Wcr zo 1 – Steeds hoger 1
Zwarte Pieten voetballen mee bij WCR Zwarte Pieten voetballen mee bij WCR
WCR pakt stug DRL in 2e helft WCR pakt stug DRL in 2e helft
WCR Jeugdnieuwsbrief 2018 #2 WCR Jeugdnieuwsbrief 2018 #2

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.