Nieuwe nederlaag duwt WCR (zo) dieper in de zorgen

VLAARDINGEN – WCR (zo) heeft opnieuw op onnodige en pijnlijke wijze verloren. Op bezoek bij VFC waren de betere kansen voor WCR, maar bleef het na een benutte strafschop van de thuisploeg toch met lege handen staan (1-0).

IMG_3465

Klik HIER voor de complete fotoreportage van Aad Kraaijenbrink

Het duel met de oudste club uit Vlaardingen bleek een heuse degradatiekraker. Hierin kwam het vooral aan op het winnen van duels en de ‘tweede bal’. Dit ging de Geel-Blauwen relatief goed af; er werd in elk geval zeer weinig weggegeven. Doordat er aan beide kanten verder weinig werd gecreëerd, ging beide formaties met 0-0 rusten.
In het tweede bedrijf ontstonden wel de nodige kansen voor WCR. Na een goede onderschepping van Mano Cruden stuurde de gelegenheidslinksback zelf Arthur Movsesjan weg. De spits van WCR kwam oog in oog met de ervaren doelman van VFC, die het Movsesjan dusdanig moeilijk maakte dat hij niet tot scoren kwam.

Even later kopte Frank Weeda een corner van Robin Boender op de borst bij Rilgilio Ramsubagh. Deze nam goed aan en vuurde richting het vijandige doel, maar opnieuw hield de VFC-sluitpost zijn ploeg op de been. Ook toen Jeremy van der Ent richting doel soleerde, was het eindproduct niet dusdanig om de verdiende voorsprong op het scorebord te brengen.
FC bleef op zijn beurt opportunistisch de lange bal hanteren en uit een daarvan kregen de gastheren op (on)gelukkige wijze (hands) een strafschop. WCR-doelman Gio Hagendoorn wist de kalktrap nog wel te beroeren, maar een tegentreffer – die tevens de eindstand bleek – werd niet voorkomen.

Aanstaande zondag speelt WCR weer thuis op het eigen sportcomplex De Omloop. Titelkandidaat CVV Zwervers is dan de opponent en de aftrap vindt plaats om 14:00 uur.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.