Inloop-voetbaltrainingen jeugd

Inloop-voetbaltrainingen jeugd

ALBRANDSWAARD – 13 april 2018

Sv WCR organiseert op zaterdag 21 april, 12 mei en 26 mei vrije inloop-voetbaltrainingen voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud. Tijdens deze trainingen worden leuke voetbalspelletjes gedaan om de kinderen te laten kennismaken met de sport en het voetballen bij een vereniging. De trainingen worden gegeven door Jan de Groote, Henk Reijnders, Adam Maarschalkerweerd en Edwin Reedijk.

Plezier hebben in het voetballen staat bij sv WCR altijd voorop, wat resulteert in een prettige leeromgeving voor de kinderen. De begeleiders zijn enthousiast, gemotiveerd en hebben brede, uiteenlopende ervaringen. Dit samen met enthousiaste kinderen en ouders vormt de succesformule tot een optimale ontwikkeling in voetbaltechniek en –tactiek, maar ook op sociaal gebied (veel potentiële vriendjes en vriendinnetjes).

Voetballen bij een vereniging is een gezonde vrijetijdsbesteding en erg leuk, maar niet leuker dan voetballen bij sv WCR! Zorg dat je erbij bent en ervaar het zelf!

De inlooptrainingen starten om 10.00 uur en zullen omstreeks 11.00 uur eindigen. Deelname is vrijblijvend en kosteloos.

Bent u na afloop van de inlooptraining geïnteresseerd om meer voetbaltrainingen te volgen? In de kantine beantwoorden wij al uw vragen.

 

GEEN WACHTLIJSTEN!

DIRECT VOETBALLEN!

GOEDE BEGELEIDING!

Tot op het voetbalveld! Jeugdafdeling sv WCR

inloop voetbaltraining

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.