WCR (zo) moet genoegen nemen met punt bij GLZ Delfshaven

ROTTERDAM – WCR (zo) heeft afgelopen weekend (wederom) een punt overgehouden aan de ontmoeting met GLZ Delfshaven. Hoewel de 2-2 uitslag er een was om van tevoren voor de tekenen, waren er gemengde gevoelens, daar een zege ook niet onverdiend was geweest. WCR kwam tot scoren via een eigen doelpunt en een treffer van Frank Weeda.
Net als in de thuiswedstrijd (eveneens 2-2), waren de Geel-Blauwen van plan hun huid zo duur als mogelijk te verkopen. GLZ was aan de bal weliswaar dominanter, maar kwam slechts zelden echt in de buurt van het doel van WCR. Uiteindelijk zou een voorzet vanaf links bij de tweede paal worden teruggelegd en worden binnengeschoten: 1-0.

IMG_5656De complete fotoreportage vind u HIER, [ fotograaf Aad Kraaijenbrink ]

WCR bleef zoeken naar de gelijkmaker en leek deze ook te vinden, toen Frank Weeda onreglementair naar de grond werd gehaald in het strafschopgebied. De strafschop die daarop volgde, kaatste echter via de binnenkant van de paal terug het veld in, waardoor 1-0 de ruststand bleef.
Ook in het tweede bedrijf die WCR niet onder voor de virtueel koploper en kwam het terecht op gelijke hoogte. Een voorzet van Kevin de Groote belandde via een GLZ-been in het eigen doel. In de daaropvolgende periode ging WCR verder op jacht. Een veroverde bal werd vanuit het middenveld richting Weeda gespeeld, die oog in oog met de GLZ-sluitpost niet faalde: 1-2.

Hierop voerde de gastheren de druk verder op en kwam het zo’n vijf minuten voor tijd langszij. De laatste mogelijkheid was voor de Geel-Blauwen: Weeda kopte een hoekschop bij de tweede paal richting de doelman en daar verlengde Machiel van der Heijden met het hoofd, maar zijn inzet belandde bovenop de deklat.

WCR neemt het aanstaande zondag thuis op tegen Oliveo, dat in de afgelopen speelronde met 0-1 wist te winnen van CVV Zwervers. Er zal om 14:00 uur worden afgetrapt.

 

Share
Filed in: alle berichten

You might like:

Rouwkaart Cor van Overbeek Rouwkaart Cor van Overbeek
WCR verliest wederom één van haar iconen WCR verliest wederom één van haar iconen
Carnaval bij WCR Carnaval bij WCR
Uitnodiging nieuwjaarsreceptie Uitnodiging nieuwjaarsreceptie

Leave a Reply

Submit Comment

© 2019 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.