July 5, 2020

WCR (zo) lijdt geflatteerde nederlaag bij TOGB

BERKEL – WCR (zo) heeft de inhaalwedstrijd bij TOGB afgelopen zondag met onnodige grote cijfers verloren: 3-0. Lange tijd bleef het spannend op Sportpark Het Hoge Land, maar twee late goals zorgden voor tekenende cijfers.
WCR begon ongelukkig aan het duel met de koploper van de derde periode en dat leidde tot een vroege achterstand. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de bezoekers iets beter in het spel en ondanks dat het veldspel van TOGB beter was, kwam WCR met enige regelmaat gevaarlijk uit de hoek.

IMG_7593

Voor de complete fotoreportage klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

De grootste kans kwam op slag van rust, toen Rilgilio Ramsubagh een snelle uitbraak inleidde en Kevin de Groote op links wegstuurde. Laatstgenoemde gaf een meer dan behoorlijke steekpass c.q. voorzet op Frank Weeda, die oog in oog met die vijandige sluitpost wel over hem heen wist te stiften, maar tevens net naast mikte.
Ook in de tweede helft kreeg WCR moeilijk vat op TOGB, dat op zijn beurt echter weinig uitgespeelde aanvallen kon produceren. De formatie van Henri van Zeist, die het tegen zijn oude club opnam, kreeg hier en daar wat schietkansen, maar tot een doelpunt zou het niet leiden. In de slotfase kregen de gastheren meer ruimte en daar werd uiteindelijk nog tweemaal van geprofiteerd (3-0).

Aankomend weekend speelt WCR geen competitiewedstrijd (inhaalronde). Een week later (13 mei) gaat het op bezoek bij ONA in Gouda; de aftrap is om 14:00 uur.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.