January 21, 2021

Poortugaal Zat 1 stapt over naar WCR

Na diverse gesprekken tussen Poortugaal Zat 1 en bestuur en Tc van Wcr heeft Poortugaal Zat 1 besloten naar sportpark “De Omloop ” te verkassen. Deze opmerkelijke stap kwam nadat Wcr-zat 1 voor het merendeel besloten hadden recreatief te gaan spelen in een 2e elftal.
Toen Poortgaal Zat 1 dat ter ore kwam nam men contact op met Wcr om te praten. Poortugaal Zat 1 wilde graag in de 4e klas blijven spelen iets wat bij hun eigen vereniging niet meer kon na de afronding van de fusie met Oude Maas.

Na diverse gesprekken met Bestuur,Tc en spelersafvaardigingen monde dit uit in een nieuw Zaterdag 1 elftal
Het overgrote deel van de Poortugaalse selectie komt over met en flinke aanvulling van Wcr zaterdag.
Ook werd een nieuwe trainer aangesteld. Na beraad met de 2 elftallen werd gekozen voor Cor Waalboer van Psv Poortugaal.

Cor is al lang trainer van diverse jeugd-selecties bij Psv Poortugaal en tevens ass.trainer bij de Zat 1 olv Alex Gerrits. Er wordt nog gezocht naar een ass trainer die liefst uit Wcr afkomstig is. Hiervoor is Harnold Sol gevraagd die met Cor Waalboer nog overleg gaat hebben.

Harnold is dit jaar teamleider en interim trainer van Zat 1.

Als masseuse is Anja Mulder aangetrokken . Anja is jaren geleden al masseuse van de Zat 1 geweest en keert weer naar haar oude stekje

Wcr is blij met de komst van deze Poortugaalse mannen die buiten het voetbal om vrienden van elkaar zijn en voornamelijk uit Poorugaal komen en wensen ze heel veel (voetbal)plezier toe

Bestuur en Tc Rksv WCR

wcrheaderklein

Share

One thought on “Poortugaal Zat 1 stapt over naar WCR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.