December 2, 2022

WCR zondag 1 met een negenklapper langs Houtwijk!

Voor Sv WCR stond er deze week een oefenwedstrijd op het programma. Zondag 1 mocht thuis aantreden tegen vv Houtwijk. Er viel na de wedstrijd tegen Slikkerveer wel wat goed te maken.

Basiself: Giovannie, Mano, Thijs, Luuk(c), Jeffrey, Marchelli, Mitchel, Mauro, Rilgillio, Jeremy en Edmelson. Wissels: Kevin de G, Kevin v V, Serdar, Sharondly en Joey

De wedstrijd begon en je kon meteen zien wat de thuis spelende ploeg wilde. Namelijk het spel dicteren! WCR was veelvuldig aan de bal en probeerden via de vleugels door te komen. Ze werden hieruit een paar keer gevaarlijk, maar dit resulteerde niet in een goal. Plots kwam er in de 11e minuut een tegenaanval. De gasten kregen de bal op rechts en slingerde de bal voor de goal. De spits liep tegen de bal aan en zo stond het 0-1.

IMG_3332

Fotoreportage van de wedstrijd, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Gelukkig bleven de hoofden omhoog en bleef WCR doen, waar ze mee begonnen waren, namelijk aanvallen! In de 25e minuut krijgt Edmelson de bal op links, hij snijdt naar binnen, geeft een goede steekpass op Jeremy. Jeremy schiet de bal met een punter langs de keeper in het doel. 1-1. De aansluitingstreffer bracht meer los in de hoofden van de spelers van WCR. Nog geen 5 minuten later krijgt Jeremy uit een kluts de bal weer voor zijn voeten. Hij aarzelde niet en schoot de 2-1 binnen. In de 35e minuut krijgt Jeremy de bal en speelt een goeie pass naar Rigillio op links, zijn voorzet kwam bij de 2e paal uit. Daar stond Edmelson die zijn debuut opluisterde met een kopgoal. 3-1!

Na de rust ging WCR verder waar het gebleven was. In de 48e minuut speelt Mauro een prachtige steekbal op Rigillio. Hij kon zo één op één doorlopen en schoot goed binnen, 4-1.  Deze goal viel overigens uit een omschakeling na een corner van de gasten. In de 55e minuut krijgt Jeffrey de bal op links, hij bedient Jeremy, die op zijn beurt netjes zijn 3e binnen kopt. 5-1! Inmiddels werden er ook wat wissels gedaan. Edmelson werd gewisseld voor Serdar, Sharondly voor Jeremy, Kevin v V voor Mauro en Kevin de G voor Mano.

In de 62e minuut krijgt Rigillio de bal op rechts mee, hij zet voor op Sharondly en die maakt gelijk zijn eerste treffer. 6-1! WCR speelde zeer goed combinatie voetbal, maar verzwakte toch wat met deze riante voorsprong. Er gingen iets te veel spelers freewheelen, gelukkig duurde dit niet al te lang. Coach Henri maande de spelers tot doorgaan in het goede vertoonde spel van daarvoor. Dit lukte, waardoor in de 85e minuut de bal wordt opgepikt door Marchelli, hij dribbelt tussen 3 spelers door en weet de 7-1 binnen te schieten. In de 88e minuut wordt een bal, na een afgeslagen vrije trap, opnieuw ingespeeld naar Luuk. Hij schiet de 8-1 tegen de touwen! Het slotakkoord werd gegeven door Sharondly. Hij krijgt een bal randje zestien en volleert de bal achter de ongelukkige doelman. 9-1 is dan ook de einduitslag.

WCR zondag speelde een erg goede pot met attractief voetbal. De tegenstander had niet veel in te brengen, maar dit kwam ook wel door het goede spel van WCR.

Bezoekers bedankt voor het aanmoedigen, het team hoopt u volgende wedstrijd weer te mogen verwelkomen langs de lijn.

Kevin Francois

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.