WCR klopt GSC in lelijke wedstrijd

WCR zondag 1 moest 16-9 uit spelen in Den Haag. Ze speelden voor de beker uit bij GSC ESDO. Deze club had eerder, net zoals WCR, verloren van Slikkerveer.

WCR trad aan in de volgende opstelling. Basis: Joey, Mano, Frank, Luuk, Kevin de G, Kevin van V, Mitchell, Marchelli, Rilgillio, Jeremy, Jeffrey.

Wissels: Serdar, Edmelson, Sharondly, Mauro, Giovanni.

WCR begon niet erg scherp aan de wedstrijd. Veel slordigheden en weinig kansen. Gelukkig bleek vanaf het begin dat de tegenstander ook niet echt potten kon breken. En dat gaf WCR wat lucht om in de wedstrijd te komen. WCR kwam steeds een beetje dichterbij en in de 21e minuut was het dan zover. De assist kwam van Mitchel. Hij verstuurde een diepe pass op Jeffrey. Deze pass werd op waarde geschat en cool afgemaakt laag in de hoek. 0-1! Hierna bleek al gauw dat GSC niet vies was van een overtreding op of over het randje. Dit resulteerde in de 24e minuut op gele kaart nummer 1 voor GSC. Een vrije trap voor WCR op 35m. Helaas werd deze weg gebokst door de keeper.

Na 28 minuten moest Marchelli geblesseerd van het veld. Mauro vervangt hem.

In de 34e minuut een vrije trap voor GSC. Ze speelden een lage bal langs de muur. De organisatie stond niet goed bij WCR. Maar het schot werd geblokt door Luuk in de 5meter. Goede verdedigende actie! Hierna volgde over en weer wat kleine kansjes uit vrije trappen. Aan beide kanten werden beide keepers niet echt getest hierdoor.

In de 45e minuut nog een schot van Mitchel. Helaas werd deze pegel geblokt door de keeper. De rebound eindigt tot een corner. En ook deze werd niet echt gevaarlijk.

In de blessuretijd loopt Mano van WCR tegen geel aan.

De 2e helft begint WCR wel scherp. In de 46e minuut gaat Jeremy druk zetten. Hij geeft een pass naar Jeffrey en hij speelt terug naar Jeremy. Jeremy schiet de 0-2 binnen.

IMG_4024

Klik HIER voor de complete reportage, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Hierna werd deze wedstrijd steeds minder om aan te zien. En ook de scheidsrechter had deze ochtend iets verkeerds gegeten. De scheidsrechter maakte namelijk de hele wedstrijd verkeerde beslissingen. Hij kwam niet uit de cirkel en wist vrije trappen iedere keer aan de verkeerde ploeg te geven. Al met al krijgt WCR legio kansen, maar vergeten ze de 0-3 te maken. In de 60e minuut krijgt GSC een vrije trap cadeau van de scheidsrechter. Maar gelukkig stond keeper Joey goed op te letten en kan hij de bal pareren.

En net als je denkt dat deze wedstrijd niet lelijker kan worden verliest WCR het hoofd en gaan ze mee in het onsportieve gedrag van GSC. Dit resulteert in de 68e minuut op een gele kaart voor Luuk. Uit deze vrije trap scoort GSC. De bal wordt voor gebracht en in de 5 meter kan al vallend een speler van GSC de bal binnen werken. 1-2!

Niet lang hierna komt WCR met 10 man te staan. Een te harde tackle, volgens de scheidsrechter, komt Mitchell op een rode kaart te staan.

Coach Henri wisselt hierna Sharondly voor Jeremy en daarna Serdar voor Rilgillio.

Ook met 10 man krijgt WCR de kansen en gaan ze eindelijk weer een beetje voetballen. Er komen weer kansen voor WCR. In de 78e minuut een rode kaart voor GSC. Hij gooit met graspollen naar de scheidsrechter en kan inrukken.

In de 82e minuut krijgt WCR een corner. Mauro neemt hem kort op Jeffrey. Hij slingert de bal voor een Frank kopt binnen. 1-3! Het slotakkoord komt in de 89e minuut. De man die de score opende maakt ook de 1-4! Een fout van de keeper leidt tot balbezit WCR. Jeffrey onderschept de bal en maakt hem zelf af. 1-4!

De scheidsrechter beƫindigd kort hierna de wedstrijd en WCR heeft weer een winst op zak.

Supporters bedankt voor het meereizen naar den Haag en het aanmoedigen. Het team streeft er naar volgende wedstrijd u weer te mogen vermaken met attractief voetbal. Wij hopen ook dan weer op uw steun. Tot dan!

Kevin Francois

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.