December 2, 2022

Uitnodiging Ledenavond Stichting Vrienden van WCR

*** UITNODIGING ***

Stichting Vrienden van W.C.R

Rhoon, 24 september 2018

Beste

Het bestuur van Stichting Vrienden van WCR is trots op het groot aantal leden / bedrijven die indirect sportvereniging WCR ondersteunen. Om deze leden / bedrijven met elkaar in contact te brengen nodigen wij u uit in de kantine op het sportcomplex van WCR aan de Omloopseweg in Rhoon.

Op woensdag 24 oktober a.s. wordt er een Chinees buffet aangeboden, wij verwelkomen u graag vanaf 17.00 uur. Vanaf 18.15 uur zal het buffet geopend worden, het is geen avondvullend programma mede omdat wij geen beslag willen leggen op uw spaarzame tijd.

Het is een informeel samenzijn waarvoor alle leden van de Stichting Vrienden van WCR uitgenodigd zijn, wij rekenen op een mooie opkomst. Er is geen vergadering maar wij zullen vanuit het bestuur wel enkele ideeën met u willen delen en zijn benieuwd naar uw mening.

Om alles in goede banen te leiden en een inschatting te maken op hoeveel personen wij kunnen rekenen vragen wij u zich aan te melden door een berichtje te mailen naar sponsorzaken@svwcr.nl telefonisch aanmelden kan ook via de nummers 06 51 408 483 / 010 – 5015500

Wij hopen dat de geplande datum en het tijdsstip in uw agenda past en verheugen ons op uw aanwezigheid.

Tot ziens op 24 oktober a.s.

Met vriendelijke groeten,

Gerrit Geeve

Namens het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR

——-

Beste sponsor,

U heeft het op de website www.svwcr.nl en in de lokale kranten kunnen lezen, wij zijn een kleine campagne gestart in samenspraak met de communicatie afdeling van Het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Langs het hoofdveld van WCR zijn verschillende reclameborden geplaatst, een daarvan is aangeboden door de Stichting Vrienden van WCR waar u ook lid van bent.

banner

Misschien is het een idee om dit schrijven binnen uw bedrijf op te hangen zodat uw medewerkers en de bezoekers van uw locatie ook geïnformeerd worden.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur van Stichting Vrienden van WCR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

wcrheaderklein

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.