WCR (za) verliest van SCO’63

WCR heeft zichzelf afgelopen weekend een slechte dienst bewezen op bezoek in Spijkenisse bij SCO’63. Op Sportpark Oostbroek stond na negentig minuten een score van 2-0 op het scorebord in het voordeel van de thuisploeg.

Op het korte kunstgrasveld van SCO’63 begon WCR met een levensgrote kans. Een voorzet die door menig speler van zowel SCO’63 als WCR werd gemist kon niet binnen gewerkt worden door Jochem Vlemmings. Aan de andere kant van het veld was ook SCO’63 dicht bij een voorsprong, WCR-doelman Stefan Roukema kon de bal via het houtwerk pareren. Waar menig supporter van de thuisploeg een goal zag, gaf scheidsrechter Oliver Dane een hoekschop in het voordeel van SCO’63. Beide ploegen kwamen voor de rust niet meer tot scoren en konden met een 0-0 ruststand aan de thee.

Kort na he begin van de tweede helft bracht WCR Bjorn Verhey binnen de lijnen voor extra gevaar in de voorste linie. Ondanks de aanvallende intenties kon WCR het niet voorkomen dat het eerste doelpunt van de middag in het doel van doelman Raukema kwam. Een door WCR slecht verwerkte lange bal van SCO’63 zorgde er voor dat de thuisploeg op 1-0 kwam.

Tot grote ergernis van zowel WCR als SCO’63 spelers werd het spel voornamelijk in de tweede helft bij bijna elk fysiekcontact stil gelegd. Ondanks de vele onnodige spelonderbrekingen was de penalty die SCO’63 kreeg van scheidsrechter Dane geen onverdiende. Een domme overtreding in de het strafschopgebied zorgde voor de 2-0 in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige positieve van middag aan de kant van WCR was het competitiedebuut van Quyten Deelen. De middenvelder die de competitiestart aan zich voorbij moest laten gaan kopte bij zijn eerste balcontact nog bijna de 2-1 binnen. Echter stond de doelman van SCO’63 zoals wel vaker deze middag in de weg.

WCR zaterdag staat na vier wedstrijden in de Vierde Klasse G op een negende plaats. Wil WCR deze periode nog stappen maken op de ranglijst, zal het vanaf komende zaterdag thuis tegen ZBVH uit een ander vaatje moeten tappen.

Jochem Vlemmings

wcrheaderklein

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.