June 6, 2020

Zwarte Pieten voetballen mee bij WCR

Afgelopen zaterdag werd de voetbaljeugd van WCR om 11.00 uur verrast door Zwarte Pieten die kwamen meevoetballen. Nadat de pieten met de voetballertjes doel hadden gescoord werd het tijd om naar de kantine te gaan. Daar werd om het hardst gezongen en geroepen of Sinterklaas wilde komen.
In vol ornaat kwam de Goedheiligman binnen. Op de speciale stoel die voor Sinterklaas was gereserveerd sprak deze met de jongens en meisjes die bij WCR voetballen over hun voetbalprestaties. Sint was vooral geïnteresseerd in het scorend vermogen van de kleintjes.
Hij was dan ook zeer verheugd dat hij en zijn pieten konden vaststellen dat het dit jaar weer beter ging dan het vorig jaar. Niet alleen is de aanwas bij de jeugd veel groter dan het vorig jaar maar ook hun prestaties zijn beter. Zo  mogen de prestaties van JO8 zeker niet onvermeld blijven.
Dit vriendenteam onder leiding van trainer Jan de Grootte stuurt met regelmaat hun tegenstander met meer dan 10 doelpunten verschil van het veld. Mogelijkerwijs dat dit in de 2e helft van de competitie anders wordt als ze met betere teams van doen krijgen.

Na de vele liedjes, tekeningen en gedichten kwamen de cadeautjes. Zo had Sint-Nicolaas voor ieder kind een voetbalrugzak meegebracht met een echt WCR logo er op. Hierin kunnen de kleintjes voortaan de voetbalkleding en hun voetbalschoenen in meenemen. Afgelopen zaterdag was de tas gevuld met snoep. De vrienden van WCR als Rene Wesdorp hadden hun rol als hulp van de Sinterklaas bijzonder goed vervuld.

Namens de ouders, trainers en het bestuur van WCR danken wij hen hartelijk voor dit gebaar.

jeugdsint1

jeugdsint2

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.