February 26, 2020

WCR nipt bij Promotiepoule

WCR zondag 1 speelde 17-2-19 voor de competitie thuis tegen Steeds Hoger. WCR moest winnen om te proberen nog bij de promotiepoule aan te haken.

Basisopstelling:

Joey Driest, Kevin Francois, Frank Weeda, Thijs Langstraat, Kevin de Groote, Mitchell Keikes, Kevin van Veen, Sharondly Joaquin, Serdar Kolay, Jeremy vd Ent, Jeffrey v Veen.

Wissels:

Edmelson Santana, Luuk Otte, Mano Cruden

WCR wist dat dit de laatste kans was om bij de promotiepoule aan te haken. En begon dan ook direct scherp aan de wedstrijd.

Steeds Hoger(SH) dat nergens om speelde kwam met vliegende tackles de kleedkamer uit. Iedereen verbaasde zich dan ook dat na 1 minuut SH nog steeds met 11 man stond.

Voor de complete fotoreportage, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Maar WCR liet als vanouds zien dat er hier niets te behalen zou zijn voor SH. De 1-0 lag dan ook al vlot binnen. Een scrimmage na een corner leidde tot een eigen goal van SH.

Niet lang hierna kreeg WCR een vrije trap, deze werd snel genomen door Kevin Francois op Serdar Kolay en die schoot raak. 2-0 binnen 10 minuten. Hierna dacht WCR met wat minder inspanning verder te kunnen spelen, maar niets was minder waar. Na slap verdedigen kon een voorzet worden binnen gelopen. 2-1!

WCR kreeg direct hierna weer wat kansen, maar helaas geen goal. Zelfs een penalty kon niet worden verzilverd.    Rust

Na de rust kwam WCR wederom scherp uit de kleedkamer.

Door goed druk zetten, kreeg WCR de bal bij Sharondly Joaquin. Hij schoot met een droge knal de 3-1 binnen.  WCR wisselde uit voorzorg. Luuk Otte kwam binnen de lijnen voor Kevin Francois.

WCR bleef goed voetballen en nu werd een groot klasse verschil duidelijk. Een voorzet van Kevin de Groote kwam aan bij Jeremy vd Ent, die met zijn borst de bal over de doellijn bracht. 4-1!

Niet veel later kreeg Kevin v Veen de bal op de rand zestien meter. Hij omspeelde een paar verdedigers en schoot binnen 5-1! WCR wisselde voor een 2e maal en bracht Mano Cruden voor Sharondly Joaquin.

Hierna kwam het slotakkoord. Mitchel Keikes kreeg de bal op een meter of 25 van het doel. Hij haalde hard en laag uit. Doelpunt! 6-1. Hierna wisselde WCR nog. Edmelson Santana kwam voor Jeffrey v Veen. Er kwamen nog legio kansen, maar WCR verzuimde het af te maken.

De promotiepoule was behaald door deze overwinning. Mooie wedstrijden zullen komen met veel spektakel en plezier. Tot dan!

Kevin Francois ff

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.