WCR Zondag en Henri van Zeist na 8 jaar uit elkaar.

Na dik 8 jaar! komt er een einde aan de samenwerking tussen WCR en  Henri van Zeist.

Henri : Het zondagvoetbal in het algemeen zit in zwaar weer en zeker bij WCR. We beschikken niet over aankomende jeugd en een 2e selectie-elftal en dus is het met de huidige tendens heel lastig om deze tak bij WCR in leven te houden. Het bestuur hoopt dmv “een andere invulling” bij de begeleiding de zondagtak een nieuwe impuls te geven.

Het zal voor de club niet meevallen maar ik wens ze sterkte met het vele werk dat ze er aan zullen hebben. Samen met de TC hebben we er de afgelopen jaren alles aan gedaan om het beste voor en uit de zondagafdeling te halen.

Dit heeft geresulteerd in 4 periodetitels , 2 promoties en het behalen van de kampioenspoule dit seizoen.

We gaan er dan ook alles aan doen om hierin een rol van betekenis te gaan spelen al zal dat met de huidige personele bezetting een hele klus worden.

Wat de toekomst mij zal brengen zullen we zien. Ik ben al vanaf mijn 26ste hoofdtrainer en/of assistent-trainer en over het algemeen trouw aan een club.

Maar 8 jaar bij een club is heel lang en een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer of assistent-trainer moet dus vooral goed voelen. Dat is voor mij het belangrijkst.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.