WCR strijdlustig tot het einde.

WCR zondag 1 speelde 24-2-19 de eerste wedstrijd in de promotiepoule uit bij ODB. WCR wist naar wat voor club zij gingen van een aantal seizoenen geleden. Dus ze wisten wat ze te doen stond.

Basisopstelling:

Joey Driest, Mano Cruden, Frank Weeda, Thijs Langstraat, Kevin de Groote, Mitchell Keikes, Kevin van Veen, Serdar Kolay, Rilgillio Ramsubagh, Merwin de Brito, Jeffrey v Veen.

Wissels:

Kevin Francois, Sharondly Joaquin.

WCR begon de wedstrijd vrij sterk. Meteen leverde dit aan de linkerkant een kans op. Kevin de Groote zette de bal voor. Maar helaas was nog niemand erg scherp voor het doel. WCR bleef via de linkerkant door komen. Meerdere malen was Jeffrey van Veen de rechtsback te snel af, maar was iedere keer de eindpass niet voldoende.

Voor de complete fotoreportage, klik HIER, fotograaf Aad Kraaijenbrink

Al gauw werd duidelijk dat ODB het vooral moest hebben van de lange bal. WCR deed dit een aantal keer niet goed. En gokte op buitenspel. Gelukkig voor WCR was sluitpost Joey Driest erg goed in vorm en pareerde meerdere aanvallen. Helaas kwam WCR toch op achterstand. Op het middenveld kon een speler van ODB gemakkelijk wegdraaien, hij werd pas in de zestienmeter aangemaakt en de scheidsrechter kende voor deze ingreep een penalty toe. ODB wist dit buitenkansje feilloos te benutten. 1-0!

Gelukkig bleef WCR strijdlustig en kwamen zij langszij. Rilgillio Ramsubagh kon met een individuele actie vrij komen op de rand van het zestienmeter. Met een bekeken schot was de keeper verslagen. 1-1!

Dit zou ook de ruststand zijn.

In de 2e helft veranderde het spelbeeld niet en bleef het op en neer golven. Meerdere malen blonken de keepers uit. Helaas bleef de wedstrijd steken op een 1-1!

Een knappe prestatie van WCR tegen een ploeg die ongeslagen is. Er had zelfs voor WCR wel meer in gezeten.

Volgende week is het team van Henri van Zeist vrij. Kunnen de spelers weer fit worden en kan er verder geborduurd worden op de speelwijze.

Tot ziens.

Kevin Francois fffff

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.