March 26, 2023

Nieuws van de club van 50+

De Club van 50+ heeft op zijn Ledenvergadering van 18 maart jl. toestemming verkregen  van de leden om dit jaar de onderstaande zaken te sponsoren:

  1. Jeugd afdeling:  sponsoren van een activiteit/evenement voor alle jeugdteams. Eveline van Oorschot, verantwoordelijk voor jeugdzaken zal dit gaan coördineren.
  2. Club van 50+ gaat muziek in de kantine sponsoren voor de volgende wedstrijden:
  3. 20 april(zaterdag)       WCR 1 zat tegen ZBC’97.
  4. 22 april(2de paasdag)  WCR 1 zond. tegen SV CHARLOIS.

Publicatie zal nog nader bekend gemaakt worden  in WCR Kantine, WCR Website en In lokale streekbladen.

  • Club van 50+ zal een bijdrage schenken aan het 4e Joost van Looyen toernooi( 7 tegen 7), welke van start gaat op zaterdag 8 juni 2019.
  • Club van 50+ zal, conform hun doelstelling overeenkomst, in samenwerking met andere Groepen die andere activiteiten organiseren, de leden van de club van 50+ uitnodigen voor een leuke bijeenkomst. Nadere informatie volgt.

Mededelingen:

Wegens het overlijden van onze Secretaris Cor van Overbeek zijn wij nog op zoek naar een nieuwe secretaris. Eventuele belangstellenden kunnen zich opgeven bij Jan Huizer en/of Machiel van der Heijden.

De Club van 50+ zoekt actief naar nieuwe leden. Wilt u, of weet u een kennis en/of bedrijf die interesse heeft, dan kunt u een aanmeldingsformulier downloaden op de WCR website en inleveren in de WCR Commissie kamer.

Het Bestuur van de Club van 50+.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.