December 2, 2022

WCR verliest van zichzelf

WCR zondag 1 speelde 7-4-19 thuis tegen SEP op een zonovergoten sportpark de Omloop.
WCR fotograaf Aad Kraaijenbrink maakte de mooie fotoreportage.
Klik HIER voor de complete reportage.

Basisopstelling:

Joey Driest, Kevin Francois, Thijs Langstraat, Frank Weeda, Kevin de Groote, Mitchel Keikes, Kevin van Veen, Serdar Kolay, Rilgillio Ramsubagh Merwin de Brito, Jeffrey v Veen.

Wissels:

Mano Cruden, Luuk Otte, Sharondly Joaquin.

WCR begon dramatisch aan de wedstrijd. Het leek wel alsof de helft geen zin had. Slechte aannames, weinig beweging en een te laag baltempo zorgde voor een bedroevend niveau.

Het was niet om aan te gluren, maar WCR kwam toch op voorsprong. Een pass kwam niet aan door toedoen van SEP, maar Merwin de Brito gebruikte goed zijn lichaam. Hierdoor kon hij vrij inschieten. 1-0!

Vele slechte passes volgde en SEP deelde in de malaise. De rust werd behaald met deze stand.

This image has an empty alt attribute; its file name is IMG_3071.jpg

De 2e helft ging op dezelfde manier verder. Vele foute passes passeerde die zelfs tot kansen leidde van SEP. Gelukkig sprongen zij hier heel slecht mee om.

Uiteindelijk kwam SEP toch op gelijke hoogte. De vrij jonge scheidsrechter zag van een grote afstand een duikeling van een speler van SEP. Tot ieders verbazing gaf hij een penalty. Dit leidde tot de 1-1! Vanaf dit moment werd het bar en boos. Overtredingen werden wat erger. Daardoor was er een hoop om op te letten voor de scheidsrechter. En wellicht werd hem dit te veel. Hij liet een overtreding passeren en gaf op appèl een rode kaart aan Kevin Francois, tot ieders ongeloof. WCR moest dus met 10 man verder. Maar creëerde zelfs nu nog de meeste kansen. Helaas bleef de wedstrijd steken op 1-1.

Gelukkig was deze droevige pot tot een einde gekomen. Gauw vergeten en weer door.

Tot ziens.

Kevin Francois

Share

One thought on “WCR verliest van zichzelf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.