March 26, 2023

Lidmaatschap

Overschrijvingen

Als je al lid bent van een voetbalvereniging of in de afgelopen 3 seizoenen bij een andere club hebt gevoetbald moet overschrijving worden aangevraagd bij de KNVB, wij doen dit digitaal.

Je meldt je persoonlijk bij ons en vult het WCR-inschrijfformulier in. Neem a.u.b. ook een geldig legitimatiebewijs mee. Hiermee kan het overschrijvingsverzoek worden geplaatst.

Klik HIER om het inschrijfformulier downloaden [WORD formaat]

Klik HIER voor het PDF formaat

Een aanvraag wordt door uw oude vereniging slechts gehonoreerd, indien de aanvrager kan aantonen dat hij/zij volledig heeft voldaan aan zijn financiële verplichtingen tegenover de te verlaten vereniging. (en eventueel in bezit zijnde eigendommen van de club heeft ingeleverd)

Uiterlijk 15 juni 2022 dienen deze overschrijvingen door ons bij de KNVB aangemeld te zijn.

Beëindigen lidmaatschap s.v. WCR te Rhoon.

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden beëindigd via een uitschrijfformulier.

Klik HIER om het uitschrijfformulier te downloaden [WORD formaat]

Klik HIER voor het PDF formaat

Om het lidmaatschap bij s.v. WCR te beëindigen dient het uitschrijfformulier uiterlijk op 31 mei 2022 (einde boekjaar 2021-2022) volledig ingevuld te worden ingeleverd bij WCR Ledenadministratie.

Als overschrijving naar een andere vereniging of de beëindiging van het lidmaatschap niet  tijdig  schriftelijk via het opzegformulier is gemeld wordt het lidmaatschap bij de S.V. WCR stilzwijgend per 1 Juni van elk verenigingsjaar (verenigingsjaar loopt van 1 Juni t/m 31 Mei) 1 jaar verlengd en is over het nieuwe seizoen de volledige contributie verschuldigd. Ook hier geldt een aanvraag wordt slechts gehonoreerd, indien de aanvrager kan aantonen dat hij/zij volledig heeft voldaan aan zijn financiële verplichtingen tegenover s.v. WCR (en eventueel in bezit zijnde eigendommen van de club heeft ingeleverd). Alleen dan zal overschrijving of beëindiging van het lidmaatschap worden verleend.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.