June 5, 2023

Ledenwerving

Voetbalafdeling WCR zoekt vriendenteams!

De voetbalafdeling van sv WCR zoekt vriendenteams die het leuk vinden om op zaterdag of zondag tegen aantrekkelijke voorwaarden te voetballen. Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar seniorenteams die spelen voor de gezelligheid en elke 3e helft winnen!

Bij WCR kun je op het volgende rekenen:

  • De tenues worden volledig verzorgd door WCR! Elk team krijgt een set tenues (shirts, broekjes, kousen, watertas, grote wastas) in bruikleen van WCR. Het team is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de kleding.
  • Elk team krijgt een set ballen in bruikleen voor de wedstrijddag en om mee te trainen. Andere trainingsbenodigdheden zijn ook in bruikleen van WCR.
  • Na elke thuiswedstrijd kun je rekenen op een gezellige middag op WCR, waarbij wij jullie team een duwtje in de rug geven. *Neem voor deze voorwaarden vrijblijvend contact op met een van de onderstaande personen.

Bij WCR bedraagt de jaarlijkse contributie voor senioren €215.-

Heb je al een vriendenteam of wil je er een opstarten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onderstaande contactpersonen en wie weet zien wij jullie volgend jaar in geel-blauw spelen!

Jan Backbier, Penningmeester WCR (0651299212) penningmeesterwcr@gmail.com

Losse spelers en andere teams

WCR heeft op het moment een groot aantal seniorenelftallen op zowel zaterdag als zondag. Er is binnen die elftallen altijd plaats voor versterking. Onze teams komen uit verschillende niveaus waardoor je gelijk op jouw eigen niveau kunt starten. Daarnaast staat WCR ook open voor veteranenteams en vrouwenteams. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van bovenstaande contactpersonen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.