Stichting vrienden van WCR

Stichting Vrienden van WCR is opgericht ten gunste van de Sportvereniging WCR, in overleg met het bestuur van de Sportvereniging worden de uitgaven gedaan.
Sponsorzaken worden centraal geregeld via de Stichting, wij willen transparant zijn en geven de leden van de Sportvereniging WCR tijdens de ALV de gevraagde informatie over de inkomsten en de uitgaven binnen de Stichting.

Voor de sponsors die WCR ondersteunen wordt een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door het bestuur van de Stichting. Het doel is om elkaar te informeren, beter te leren kennen en een toelichting te geven wat er allemaal binnen de Sportvereniging gebeurd.

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden, het nieuwe bestuur is gestart met een inventarisatie van de reclameborden waarbij iedere sponsor persoonlijk door een van de bestuursleden wordt benaderd. Vragen worden zoveel als mogelijk direct beantwoord, wanneer dit mogelijk blijkt dan wordt het op een later moment alsnog gecommuniceerd.

Naast de huidige reclamebord sponsoren heeft het bestuur ook vele nieuwe mensen en bedrijven benaderd en bereid gevonden om zich aan te sluiten bij de Stichting Vrienden van WCR

Door de afzegging van een aantal ‘shirtsponsors’ zijn er mogelijkheden voor bedrijven om hierover met een van de bestuursleden in gesprek te gaan. Uiteraard benaderen wij ook potentiele kandidaten of zij de bereidheid en de mogelijkheid hebben om mee te doen.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie? Wij maken graag een afspraak, wij zijn bereikbaar via het mailadres sponsorzaken@svwcr.nl

Op zeer korte termijn publiceren wij een eerste versie van de sponsoren die in het seizoen 2015-2016 WCR ondersteunen en ook de nieuwe sponsoren die zich met ingang van het komende seizoen 2016-2017 aan WCR verbinden.

Onderstaande personen vormen het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR;

Gerrit Geeve – voorzitter
Erwin Roedolf – vice-voorzitter
Evelien Heezen-van Hal – secretaris
Gerard Beckers – penningmeester
Peter Kwekel – bestuurslid / afgevaardigde WCR

Wij informeren u via de website pagina van de Sportvereniging WCR

WCR-Nieuw-Logoklein

Share
© 2018 RKSV WCR. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.