Stichting vrienden van WCR

Het nieuwe seizoen gaat weer van start, het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR gaat aan haar 3de zittingsperiode beginnen. Wij zijn blij en trots dat bijna alle Vrienden die het afgelopen seizoen een reclamebord hadden langs ons hoofdveld ook voor het komende seizoen ons weer ondersteunen.  Een aantal bedrijven zijn afgehaakt, wij willen hen in ieder geval heel veel dank zeggen voor de ondersteuning de afgelopen jaren.

Er zijn ook heel veel nieuwe bedrijven die zich hebben aangesloten bij de Stichting Vrienden van WCR, hier zijn wij uiteraard ook erg blij mee. Het gehele hoofdveld is aan de binnenzijde volledig voorzien van reclameborden., aan de kantinezijde en bij de entree zijn eveneens borden gemonteerd. Een mooie uitstraling waar wij als vereniging trots op moeten zijn.

Wij als bestuur hebben de zorg dat er sponsoren bereid zijn de vereniging te ondersteunen door het sponsoren van een reclamebord. De werkploeg van WCR zorgt ervoor dat de reclameborden gemonteerd worden. Ook worden de reclameborden jaarlijks gereinigd zodat de uitstraling fantastisch blijft. Heel veel dank voor het vele werk wat de werkploeg in overleg met het bestuur van de Stichting allemaal doet. Zonder vrijwilligers heeft geen enkele amateur vereniging bestaansrecht.

De fraaie opstelling aan de zijde van de Essendijk hebben wij op een aanschrijven van de gemeente Albrandswaard buiten gebruik moeten stellen. De door de gemeente Albrandswaard opgelegde ‘last onder dwangsom’ was voor het DB de reden om in overleg met ons de reclameborden uit de stellingen  te laten verwijderen en elders te plaatsen. De gehele achterzijde van het veld was volledig voorzien van reclameborden, drie rijen hoog. Dit was niet alleen een mooie uitstraling maar het functioneerde ook als extra ‘ballenvanger’. Misschien dat de stelling ooit weer in gebruik genomen mag gaan worden, de tijd zal het leren.

Stichting Vrienden van WCR is opgericht ten gunste van de Sportvereniging WCR, in overleg met het bestuur van de Sportvereniging worden de uitgaven gedaan.
Sponsorzaken worden centraal geregeld via de Stichting, wij willen transparant zijn en geven de leden van de Sportvereniging WCR tijdens de ALV de gevraagde informatie over de inkomsten en de uitgaven binnen de Stichting.

Heeft u interesse en wenst u meer informatie ? Wij maken graag een afspraak, wij zijn bereikbaar via het mailadres sponsorzaken@svwcr.nl

Wij wensen alle WCR mensen, spelende leden, vrijwilligers  en supporters, een sportief seizoen toe en vragen tot slot aandacht voor de 3 stuks speciale reclameborden die langs het hoofdveld gemonteerd zijn.

Namens het bestuur van Stichting Vrienden van WCR, Gerrit Geeve

WCR-Nieuw-Logoklein

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.