June 5, 2023

Werving jeugdleden

Na een periode van afwezigheid van de jeugdafdeling bij sv WCR, heeft de sportvereniging vanaf het seizoen 2017-2018 weer jeugdleden actief in competitieverband. Zo is er een leuke, enthousiaste groep van ouders en kinderen die sv WCR vertegenwoordigd in de JO-teams en een groep mini-pupillen die spelenderwijs het voetbalspelletje leren. Alle kinderen (jongens en meisjes) tussen de 5 en 13 jaar kunnen vrijblijvend een aantal trainingen volgen om de sport en sfeer binnen de vereniging te kunnen ervaren. Plezier staat bij ons altijd voorop!

De mini-pupillen trainen elke zaterdagochtend om 10:00 uur op het sportcomplex de Omloop. De andere jeugdteams trainen op dinsdag- en donderdagavond om 18.15 uur en spelen op zaterdag wedstrijden.

Wilt u een keer een kijkje komen nemen bij onze vereniging?

U bent van harte welkom!

Trainingen van de mini-pupillen staan onder leiding van Adam Maarschalkerweerd en Henk Reijnders. Samen zorgen zij voor een prettige leeromgeving en stellen zij hun ervaringen en expertises voor de kinderen ter beschikking. Andere jeugdteams worden mede getraind door Jan de Groote, selectiespelers en de teamtrainers.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met

Adam Maarschalkerweerd; 06-43978685 of mailen naar wcr.jeugd@outlook.com (mini-pupillen)

De jeugdcommissie; mailen naar jeugdwcr@gmail.com (andere jeugdteams)

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.