Inschrijven als lid 2 - WCR

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijven als lid 2

Inschrijven als lid 2

Voormalige of huidige vereniging


Je gegevensAdres

Contact

Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB *
Ik ga akkoord met de privacyverklaring van RKSV WCR *

Als het nieuwe lid jonger is dan 16 dan heeft (1 van) de wettelijke vertegenwoordiger(s) stemrecht bijde Algemene Ledenvergadering. Vul hier de naam van de wettelijke vertegenwoordiger in. Let op als het nieuwe lid 16 jaar of ouder is vul dan "n.v.t." in.

Wilt u hier uw beroep of het beroep van de wettelijke vertegenwoordiger invullen

Soms worden er foto’s en of video's van u zelf of van uw kind kind gemaakt tijdens activiteiten. Deze foto’s en video’s kunnen ook gebruikt worden voor de website, social media, posters en flyers en andere door de vereniging uitgegeven beelddragers. Uiteraard willen wij hier zorgvuldig mee omgaan en vraagt WCR bij deze om uw toestemming om die foto's te gebruiken.

Bij deze inschrijving moet ook een pasfoto (of selfie) worden ingeleverd, waarop alleen het nieuwe lid staat. 

Kies bestandWijzigVerwijder

Het Huishoudelijk Reglement is een aanhangsel van de statuten van WCR en een akkoordverklaring is nodig om lid bij onze vereniging te worden.

Het Reglement normen en waarden is een aanvulling op het huishoudelijk reglement van WCR en een akkoordverklaring is nodig om lid bij onze vereniging te worden.

Om als nieuw lid toegelaten te worden dient u (namens het nieuwe lid) akkoord te gaan met het Reglement verenigingswerk. 

Op de vereniging zijn veel werkzaamheden die gedaan moeten worden. Dat is de reden dat we het regelement vereningswerk in het leven hebben geroepen. Zonder dit vereningswerk is er geen vereniging of het wordt een vereniging met zeer hoge contributies, aangezien dat we dan mensen moeten gaan inhuren en betalen. Daarom vinden wij het belangrijk dat ieder lid een steentje bijdraagt aan onze de vereniging, het is tenslotte de vereniging van de leden. Daarom vragen wij u naar welke werkzaamheden gaat uw voorkeur uit

Ondertekening

NB : Vanaf geboortejaar 2005 en later is het verplicht dat dit formulier door één van de ouders/verzorgers wordt ingevuld en daarna ook wordt verzonden vanaf het emailadres van een van de ouders/verzorgers.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!