Stichting Vrienden van WCR - WCR

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stichting Vrienden van WCR

Stichting Vrienden van WCR

WCR-Logo-GROOT-transparent.png   Stichting Vrienden van WCR , Postbus 834,  3160 AA Rhoon

Het nieuwe seizoen gaat weer van start, het bestuur van de Stichting Vrienden van WCR gaat aan haar 8ste zittingsperiode beginnen.

Een aantal bedrijven/personen hebben om verschillende redenen aangegeven dat zij de vereniging niet meer willen/kunnen ondersteunen middels een reclamebord. Hebben wij uiteraard begrip voor en wij bedanken hen voor de jaren dat zij onze vereniging gesteund hebben.

Het gehele hoofdveld is aan de binnenzijde volledig voorzien van reclameborden., aan de kantinezijde en bij de entree zijn eveneens borden gemonteerd. Een mooie uitstraling waar wij als vereniging trots op moeten zijn. De ballenvanger aan de zijde van de Essendijk is ook voorzien van enkele reclameborden.

Wij als bestuur hebben de zorg dat er sponsoren bereid zijn de vereniging te ondersteunen door het sponsoren van een reclamebord. De werkploeg van WCR zorgt ervoor dat de reclameborden gemonteerd worden. Ook worden de reclameborden jaarlijks gereinigd zodat de uitstraling fantastisch blijft. Heel veel dank voor het vele werk wat de werkploeg in overleg met het bestuur van de Stichting allemaal doet. Zonder vrijwilligers heeft geen enkele amateurvereniging bestaansrecht.

Stichting Vrienden van WCR is opgericht ten gunste van de Sportvereniging WCR, in overleg met het bestuur van de Sportvereniging worden de uitgaven gedaan. uitgavgedaan.                      Sponsorzaken worden centraal geregeld via de Stichting, wij willen transparant zijn en geven de leden van de Sportvereniging WCR tijdens de ALV de gevraagde informatie over de inkomsten en de uitgaven binnen de Stichting.

Heeft u interesse om een reclamebord te laten maken, ons te ondersteunen en wenst u meer informatie? Wij maken graag een afspraak, wij zijn bereikbaar via het mailadres sponsorzaken@svwcr.nl

Wij wensen alle WCR mensen, spelende leden, vrijwilligers en supporters, een sportief seizoen toe en vragen wij wederom aandacht voor de 3 stuks speciale reclameborden die langs het hoofdveld gemonteerd zijn.
Namens het bestuur van Stichting Vrienden van WCR,                                                                        Gerrit Geeve

Ingeschreven in register van de  Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 53556402
                                                                                 WCR-Logo-GROOT-transparent.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!